Kainų fiksavimo data: 01.01.2018

RICINŲ ALIEJUS 200ml

€ 5.94

RICINŲ ALIEJUS

skystis

Maisto papildas

Sudedamosios dalys

Nerafinuotas ricinų aliejus (100%)

Energetinė vertė: 886,2 kcal/100 g (3711 kj)

 

100g maistinė vertė: Riebalų 99,9; baltymų – 0, angliavandenių – 0;

Vartojimas

Rekomenduojama gerti po 1 arbatinį šaukštelį ricinų sėklų aliejaus  2-3 kartus per parą maždaug 15 - 20 min prieš valgį.

Įspėjimai

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas

Laikyti tamsioje sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 20 °C temperatūroje.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Grynasis kiekis: 100, 200 ml

Partija: žr. ant pakuotės.

Geriausias iki (pabaigos): žr. ant pakuotės.

Kilmės šalis: Ukraina

 

 

IŠORINIAM VARTOJIMUI REKOMENDACIJOS:

Ricinų aliejus yra nepriekaištingos kokybės. Jis gaminamas spaudžiant šaltuoju būdu ir rekomenduojamas naudoti kosmetologijoje

Jis naudojamas išoriškai kaip sudedamoji tepalų bei balzamų nuo nudegimų, opų, žaizdų dalis, taip pat jis minkština odą, šalina pleiskanas bei skatina plaukų augimą.

Ricinų aliejus išlygina nežymias raukšles; jis atgaivina ir suminkština jautrią odą. Rezultatus galima pamatyti nuolat vartojant šį aliejų mėnesį laiko, nors oda tampa minkštesnė jau sekančią dieną. Šis aliejus puikiai tinka akių vokų odos priežiūrai (kur yra susiformavusios mažos raukšlelės). Patikima priemonė suskilinėjusiai odai.

Šis aliejus gerai gydo įtrūkimus, įpjovimus; sumažina sumušimus. Jis efektyviai naudojamas karpų, apgamų, pigmentinių (hepatinių) dėmių šalinimui.

Ricinų aliejus naudojamas norint suminkštinti ir palaipsniui pašalinti nuospaudas. Suminkština pėdų odą, pašalina nuovargį bei skausmingus pojūčius.

Aliejus turi balinamųjų savybių ir dėl to jis yra tinkamas naudoti norint pašviesinti strazdanas. 

Jis skatina galvos plaukų, taip pat antakių ir blakstienų augimą. Rekomenduojamas esant plikimui bei smarkiai krentant plaukams. Šis aliejus maitina sausus plaukus, tinka skilinėjantiems bei lūžinėjantiems plaukams. Nepamirškite, jog naudojant ricinų aliejų, jūsų plaukai gali patamsėti.

Ricinų aliejų galima naudoti gryną arba maišant kartu su kitais riebaliniais aliejais.

Blakstienoms: Kasdien blakstienas tepant šiuo aliejumi (naudojant prieš tai gerai išplautą blakstienų tušo šepetėlį), jūsų blakstienos taps ilgesnės ir tankesnės. 

Paviršinėms veido raukšlelėms: sumaišykite lygiomis dalimis: ricinų aliejų, šaltalankių aliejų, alyvuogių arba persikų aliejų (taip pat tinka kviečių gemalų aliejus, avokado arba erškėtuogių sėklų aliejai). Prieš naudojimą aliejaus mišinys turi šiek tiek sušilti, tuomet atsargiai tepamas tose odos vietose, kur yra raukšlių. Norint pasiekti geriausių rezultatų, atlikite šią procedūrą kasdien, du kartus per dieną.

Nuo plaukų slinkimo ir siekiant padidinti plaukų apimtį: sumaišykite ricinų aliejų su degtine santykiu 2:1. Įtrinkite šiuo mišiniu plaukų šaknis du kartus per savaitę, geriausia kas trečią dieną.

 

Tikrinti kainą
Loading

Panašios prekės